Over Patrick

In beweging komen en doelen behalen is zoveel meer dan ”even gaan sporten”.

PatrickvanHoewijk.nl | Personal training | Lifestyle | Outdoor

Geboren op het mooie en sportieve eiland Ameland. Het is ontzettend leuk om iedereen wegwijs te maken in de lastige wereld van voeding en training, zeker met de toegankelijkheid van het internet vandaag de dag. Wat is waar en wat juist niet? Ik zorg ervoor dat de juiste informatie gefilterd wordt en breng deze graag over.
Samen maken we een plan hoe dit makkelijk in je eigen levensstijl toe te passen is.

Na mijn lagere school ben ik naar het CIOS in Heerenveen gegaan, richting buitensport met de extra profielen fitness en golf. Daarna gelijk doorgestroomd met de opleiding voor golfprofessional. Op Ameland heb ik 4 jaar les gegeven als Golfprofessional, in de vormen priveles/personaltraining en het geven van golf clinics/groeplessen

Inmiddels woonachtig in Dokkum, waar ik als fitness instructeur en groepslesinstructeur veel ervaring heb opgedaan. De lessen die ik heb gegeven waren bootcamp, TRX, hardloop training, gladiator circuit training en HIIT (High intensity interval training).
Tot op het punt dat de zelfstandigheid weer is gaan kriebelen en ik de keus heb gemaakt om voor mezelf te gaan.

Alles waar je goed in bent lijkt vanzelf te gaan, maar wat als je nu geen sporter van nature bent, of als je beperking hebt? Dan kan ik begrijpen dat de stap om te gaan bewegen moeilijk is.
Daar heb ik respect voor. Bewegen, trainen, eten en leven op een manier die afwijkt van hetgeen je gewend bent.

Dat het niet vanzelf gaat, snap je ook. Daarom heb je hulp nodig. Iemand die je helpt opstaan als je valt. Je laat zien waarvoor je het doet als het even tegenzit. Maar nog belangrijker; je laten beseffen dat jij de moeite waard bent om voor te knokken!

Scroll naar top